click here for my happiness

Saturday, June 9, 2012

Seoul 3rd Day Part 1 : Myeongdong

Hari ketiga terasa sangat letih, akak-akak semua dah sakit-sakit lenguh kaki. So kami went out from apartment a bit late, like 10am. I shall drink more calcium to avoid ending up like them. Fokus hari ketiga lebih kepada looking for k-pop merchandises. Anak-anak kak zurehan memang k-pop diehard & they had a long list of k-pop stuff to buy, from notebook to socks :)

First kami pergi ke Myeongdong. Senang je kalo travel dengan subway di Seoul, semua tempat boleh sampai asal ada cukup masa. Area ni trendy sikit dengan high street fashion brands & banyak kosmetik korea. Jangan pelik kalo jumpa kedai brand yang sama 2-3 kali. Kami pergi on weekday so tak sesak. Kalo weekend memang berlaga bahu lah.





We have Machine, they have Frisbee.



The cutest house :) the girl in pink coat is a promoter, they keep ushering people into the shop by distributing free stuff.

Wohoo!




row of restaurants


cute socks. memang banyak gerai2 kecil jual socks & murah2.

lovely vintage girl cosmetic bags. price range RM18-24.

Ni semua hands lotion. Bentuk macam buah, bau pun real. 

yeah, can pop out guys' eyes too ;p

love the tutus!

korean fashion. cantik2 & sweet 

korean cosmetic brand

Jang Keun Suk! memang culture Korea guna artist as product ambassador. pengaruh kuat.

SPAO vs Uniqlo. SPAO ni macam Korean version of Uniqlo. All basic item. Model semua korean idols.

Dan lagi dan lagi cosmetic shops. Perasan tak banyak restaurants kat tingkat atas? Kalo kat Malaysia banyak restaurant kt ground floor(orang kita malas naik tangga kot ;p)

Gerai K-pop. Suka budak-budak tu.




Kedai ni banyak souvenirs & cutesy stuff. Magnets, coin purse, nail clippers to korean chopsticks & spoon set etc etc

Hello Kitty!


This one near exit 6.


Dapat map ni tengah2 jalan. It's actually brochure kedai urut hehe.. Nampak tak banyak kedai brand sama, padahal tak jauh mana pun.

Next, kami singgah ke Lotte World to check out more kpop stuff, Star Avenue & NSeoul Tower.






2 comments:

Akma Azlin said...

salam, love the pictures. im going nex week. praying hard i wont be lost

popcolours said...

Getting lost is part of the fun hehehe...have fun! :)